Kender du nogen, der er ved at flytte ind i en ny bolig? Hvis du gør det, er dette den perfekte gave til dem. Indram karikaturen og hæng den på væggen. Det vil straks få dem til at føle sig hjemme. Det er de små ting, der gør et hus til et hjem. Det kan godt være skræmmende at flytte et helt andet sted hen. En karikatur kan bryde isen og få dem til at føle sig godt tilpas. De vil straks komme til at grine og en følelse af velvære vil falde over dem. De glemmer helt, at de befinder sig i et nyt hus.

 

Det første hus er altid det mest mindeværdige. Måske er dit barn eller barnebarn på vej ud på egen hånd. Hvilken bedre måde at sende dem afsted end med en karikatur? Det vil være en hjertevarmende måde for dig at sende dem ud ad døren på. Det er svært, når dine børn flytter hjemmefra. Gør det mindre hårdt ved at skabe en atmosfære, der er alt andet end trist. Det er en ny periode i deres liv, og de vil altid huske at du gav dem en karikatur af dem selv i denne usikre og spændende tid.


                           KONTAKT OS IDAG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Unik, personlig & evig

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Just Karikatur! Klik her for at bestille!

Høj kvalitetstegning

Teamet bag Just Karikatur er specialister i karikaturtegninger. Vi har mange års erfaring og nyder at tegne karikaturer med i udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker.

Kunderne elsker os

Vi har over 13.000 glade følgere på vores Facebookside. Samt en hel masse gode anmeldelser på Trustpilot   ★ ★ ★ ★ ★ Klik her for at se alle vores gode anmeldelser!

Kontakt os idag! Og du vil få svar indenfor 16 timer.

Vi bruger cookies - ved at bruge vores side accepterer du bruge af cookies