Valentins dag er sådan en sød dag. Du gør alt, hvad du kan, for at sørge for, at din udkårne får fantastiske gaver. Du køber blomster, chokolade og endda smykker. Det er alt sammen meget godt, men det er lidt forudsigeligt. Det er noget, enhver mand eller kvinde køber til sin partner. Hvad hvis der var noget, der var lige så unikt som den kærlighed i to deler. Det er der, og det hedder en karikatur. Vi vil lave en sjov tegning af jer to, der garanteret vil gøre jer begge to glade.

 

De sædvanlige gaver er fantastiske, men de viser ikke rigtig, hvor meget man elsker hinanden. Du giver de gaver, du giver, fordi du tror, det er, hvad din partner ønsker. Hvad vedkommende virkelig ønsker er, at du skal give dem noget virkelig enestående. Og det er en buket blomster ikke. Men det er lige det, en af vores håndtegnede karikaturer. Udtrykket på din kærestes ansigt, når vedkommende ser den, vil være uvurderligt. I vil begge huske den Valentins gave, der fik jer til at smile, til jeres dages ende.


                             KONTAKT OS IDAG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Unik, personlig & evig

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Just Karikatur! Klik her for at bestille!

Høj kvalitetstegning

Teamet bag Just Karikatur er specialister i karikaturtegninger. Vi har mange års erfaring og nyder at tegne karikaturer med i udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker.

Kunderne elsker os

Vi har over 13.000 glade følgere på vores Facebookside. Samt en hel masse gode anmeldelser på Trustpilot   ★ ★ ★ ★ ★ Klik her for at se alle vores gode anmeldelser!

Kontakt os idag! Og du vil få svar indenfor 16 timer.

Vi bruger cookies - ved at bruge vores side accepterer du bruge af cookies