Fars dag kommer kun en dag om året. Og du vover altså ikke at give ham et slips. I stedet skal du give ham en gave han virkelig vil få fornøjelse af. En karikatur af ham selv er noget, han aldrig vil glemme. Han vil altid huske den særlige dag, du gav ham den. Du har givet ham mange ubrugelige gaver i årenes køb. Hvorfor ikke give ham den ene gave, der garanteret vil få ham til at smile? Alle elsker at se sig selv på en sjov tegning. Din far vil elske, at du gjorde dig umage for at finde ham noget virkelig unikt.

Brug denne lejlighed til at vise din far akkurat hvor højt du elsker ham. Giv ham en gave, der altid vil minde ham om dig. Fædre får aldrig den anerkendelse, de fortjener. Det kan du ændre ved at give din far en gave, der er lige så unik, som han er. En karikatur er meget bedre end en sweater, han ikke kan passe alligevel. Den pibetobak, du overvejer at købe til ham, er skadelig for hans helbred. Gør denne fars dag til en, hele familien vil huske. Alle vil smågrine hver gang, de tænker tilbage på den gang, jeres kære gamle far fik sin karikatur.


                          KONTAKT OS IDAG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Unik, personlig & evig

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Just Karikatur! Klik her for at bestille!

Høj kvalitetstegning

Teamet bag Just Karikatur er specialister i karikaturtegninger. Vi har mange års erfaring og nyder at tegne karikaturer med i udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker.

Kunderne elsker os

Vi har over 13.000 glade følgere på vores Facebookside. Samt en hel masse gode anmeldelser på Trustpilot   ★ ★ ★ ★ ★ Klik her for at se alle vores gode anmeldelser!

Kontakt os idag! Og du vil få svar indenfor 16 timer.

Vi bruger cookies - ved at bruge vores side accepterer du bruge af cookies