Hvad er den ene gave, ingen student har? Ja, nemlig - en personlig karikatur af sig selv. Forestil dig et øjeblik, hvordan de vil få det, når de ser deres helt egen karikatur. Alle elsker at se et sjovt billede af sig selv. Studenter bliver hurtigt voksne, så de kan komme videre i livet. En gave i form af en karikatur vil være noget, de kan beholde for evigt. Det vil minde dem om deres ungdom og også om den, de fik den af. De vil altid tænke på dig, når de står med deres karikatur.

 

Du kan være sikker på, at meget få studenter har en karikatur af sig selv. Er du på udkig efter en enestående gave? I bekræftende fald, behøver du ikke at lede længere. Du kan ikke få en mere personlig gave end denne. Hver karikatur er håndtegnet og vil i fantastisk grad ligne det billede, du sender os. Forevig din yndlingsstudent ved at få dem afbildet i en humoristisk, håndtegnet karikatur. 

      

                        KONTAKT OS IDAG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Unik, personlig & evig

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Just Karikatur! Klik her for at bestille!

Høj kvalitetstegning

Teamet bag Just Karikatur er specialister i karikaturtegninger. Vi har mange års erfaring og nyder at tegne karikaturer med i udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker.

Kunderne elsker os

Vi har over 13.000 glade følgere på vores Facebookside. Samt en hel masse gode anmeldelser på Trustpilot   ★ ★ ★ ★ ★ Klik her for at se alle vores gode anmeldelser!

Kontakt os idag! Og du vil få svar indenfor 16 timer.

Vi bruger cookies - ved at bruge vores side accepterer du bruge af cookies