Du og din udkårne har officielt bestemt jer til at tage springet. Ægteskabet står for døren. Kender du nogen, der snart skal forloves? Måske er du den heldige, der snart skal til at slå pjalterne sammen. Uanset hvem det er, er der bare en gave, der kan gøre det hele virkelig mindeværdigt, nemlig en karikatur. Det vil sætte gang i tingene som intet andet kan. Hver gang de ser på det vil kæresteparret tænke på deres forlovelse.

 

Det er dejligt at være forlovet. Det er det første trin mod at langt og lykkeligt liv. Det er en af de gaver, de altid vil huske. De vil huske tilbage til før, de blev gift, og mindes, hvor dejlig en tid, det var. Det vil være noget endnu mere særligt, når de tænker på den gave, du har givet dem. Ser du, en karikatur er ikke blot en tegning. Det er et fastholdt øjeblik, der er bevaret for evigt på en dejligt kreativ og humoristisk måde.


                          KONTAKT OS IDAG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Unik, personlig & evig

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Just Karikatur! Klik her for at bestille!

Høj kvalitetstegning

Teamet bag Just Karikatur er specialister i karikaturtegninger. Vi har mange års erfaring og nyder at tegne karikaturer med i udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker.

Kunderne elsker os

Vi har over 13.000 glade følgere på vores Facebookside. Samt en hel masse gode anmeldelser på Trustpilot   ★ ★ ★ ★ ★ Klik her for at se alle vores gode anmeldelser!

Kontakt os idag! Og du vil få svar indenfor 16 timer.

Vi bruger cookies - ved at bruge vores side accepterer du bruge af cookies