Femogtyve år er lang tid at være sammen i. Enhver, der har været sammen så længe, fortjener mere end bare et kort. De fortjener at have deres helt egen karikatur. Giv det park, der har været sammen så længe, en gave, der er helt anderledes end nogen anden, de nogensinde har fået. En karikatur af dem selv er noget, der vil gøre dem begge glade. De vil altid huske, hvor og hvornår, de fik denne fantastiske og unikke gave.

 

Der sker noget helt særligt, når folk er sammen så længe. Fejr deres kærlighed på en måde, de virkelig vil sætte pris på. Man kan sige, at kærlighed er det vigtigste i livet. Hvad du vil give dem, er hinanden i gave. Det minder dem om de ting, der er noget helt særligt ved deres kærlighed. Hver dag er deres kærlighed vokset og har udviklet sig. Selvom de kender hinanden så godt, har de aldrig før set den anden på denne måde. Hver enkelt karikatur er håndtegnet for at sikre, at den har alle de samme karaktertræk som personerne. Vi tilføjer blot et humoristisk islæt hist og pist.


                        KONTAKT OS IDAG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Unik, personlig & evig

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Just Karikatur! Klik her for at bestille!

Høj kvalitetstegning

Teamet bag Just Karikatur er specialister i karikaturtegninger. Vi har mange års erfaring og nyder at tegne karikaturer med i udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker.

Kunderne elsker os

Vi har over 13.000 glade følgere på vores Facebookside. Samt en hel masse gode anmeldelser på Trustpilot   ★ ★ ★ ★ ★ Klik her for at se alle vores gode anmeldelser!

Kontakt os idag! Og du vil få svar indenfor 16 timer.

Vi bruger cookies - ved at bruge vores side accepterer du bruge af cookies