Halvtreds år er lang tid at være sammen med en anden. Enhver, der kan være gift med en anden i halvtreds år, fortjener en rigtig fin gave. Du kan være stensikker på, at de ikke har karikaturer af sig selv. Selv efter at have været gift i 50 år har de ikke en. Giv dem en. De fortjener den. Alle vil forære dem alle mulige slags gaver. Men ikke en eneste person vil give dem en karikatur i gave. Det vil være den mest unikke og påskønnede gave af dem alle.

 

Ikke alle bryllupsdage er ens. De fleste par vil aldrig fejre at være gift i 50 år. Lad være med at give dem en banal gave. Giv dem noget, de vil beholde resten af ​​deres dage. Du skal sørge for, at de husker denne dejlige dag for evigt. Det gør du ved at fange deres tidløse kærlighed til hinanden i en karikatur. De vil både elske den og vise deres karikatur frem til alle.


                            KONTAKT OS IDAG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Unik, personlig & evig

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Just Karikatur! Klik her for at bestille!

Høj kvalitetstegning

Teamet bag Just Karikatur er specialister i karikaturtegninger. Vi har mange års erfaring og nyder at tegne karikaturer med i udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker.

Kunderne elsker os

Vi har over 13.000 glade følgere på vores Facebookside. Samt en hel masse gode anmeldelser på Trustpilot   ★ ★ ★ ★ ★ Klik her for at se alle vores gode anmeldelser!

Kontakt os idag! Og du vil få svar indenfor 16 timer.

Vi bruger cookies - ved at bruge vores side accepterer du bruge af cookies