Hvis man har været gift i 75 år, fortjener man en unik gave. Lad være med at give parret det samme som alle andre giver dem. Giv dem i stedet en humoristisk gave, der gør dem glade. Det gør du simpelthen ved at give dem en karikatur af sig selv. Du ved med sikkerhed, at det her er en af de få ting, de ikke har. Du ved også, at ingen andre vil give dem denne unikke gave. Din gave vil skille sig ud fra resten. Det er en positiv ting, siden alle andre giver gavekort eller andre ting, parret ikke ønsker sig.

 

Når folk har været gift i så lang tid, skal de have en gave, der er lige så vidunderlig som deres kærlighed. Hvilken bedre gave end at give dem hinanden? Du kan få en karikatur tegnet af parret. Efter alle disse år er det helt indlysende, at de elsker hinanden. Der er ingen bedre måde at vise denne kærlighed på end et billede af dem sammen. Den karikatur, du giver dem, kan være af de to sammen. Vælg dit yndlingsbillede af dem, så vil vi forvandle det til en håndtegnet karikatur.


                         KONTAKT OS IDAG FOR AT FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

Unik, personlig & evig

Vi ved godt at det kan være svært at finde gode gaveideer, og særligt at finde den perfekte gave til den du holder af - det problem er nu løst af Just Karikatur! Klik her for at bestille!

Høj kvalitetstegning

Teamet bag Just Karikatur er specialister i karikaturtegninger. Vi har mange års erfaring og nyder at tegne karikaturer med i udgangspunkt i vores kunders krav og ønsker.

Kunderne elsker os

Vi har over 13.000 glade følgere på vores Facebookside. Samt en hel masse gode anmeldelser på Trustpilot   ★ ★ ★ ★ ★ Klik her for at se alle vores gode anmeldelser!

Kontakt os idag! Og du vil få svar indenfor 16 timer.

Vi bruger cookies - ved at bruge vores side accepterer du bruge af cookies